Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rıza Çalımbay’dan Lugano Maçı Açıklaması!

UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz

UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş, grup mücadelesinin son maçında konuk olduğu Lugano deplasmanın dan 2-0 ayrıldı ve Konferans Ligi’ne veda etti. Mücadeleden sonra Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay’ın Açıklamaları

” Gönül isterdi ki buraya iddialı bir şekilde gelmiş olalım.. İyi de maç oynadık. Düşüncelerimin başında gençlerin hepsini kullanmak vardı. Hepsini de kullandık. Beşiktaş’a çok şey katacak arkadaşlarımız var. Zamanla çok daha iyi olacaklar. Kazanılmış bir Avrupa maçı var. Yenerek elendik. Bizim için de bir mutluluk oluyor.

Gençlerin hepsi iyi. Altyapıyla birlikte çalışıyoruz. Sürekli bizlerle beraberlerdi. Böyle bir fırsat geldi. Bunların içinde yakında Beşiktaş’ta oynayacak oyuncular çıkacak bizim gibi. Kalan iki maçımız var. İkisinide iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Bizim için moral oldu bu. Bu kötü gidişi durduracağımıza inanıyorum. En az 3 – 4 transfer de yaptıktan sonra mutlaka daha iyi yere geleceğiz.” ifadelerini kullandı.

3 – 4 Tanesi Yıldız Oyuncu Olacak

” Tabii ki genç oyuncuları göreceğiz. Bir tane maç oynatmakla olmaz. Bakıyorum da ben bu kadar genç oyuncuyu oynattığını görmedim Beşiktaş’ın hem de Avrupa kupalarında. Ben bunu göze aldım. Her şeyi göze aldım. Mağlup da olabilirdik. Hiç önemli değildi, önemli olan o arkadaşları kazanmaktı. Biz bu oyuncuları önce antrenmanlara alıyoruz. Sonrasında hazırlık maçlarında oynatıyoruz. En son Sakarya’da oynattık. İyi göründükten sonra da kendilerini alıyoruz. Mustafa 16 yaşında. Milli takım kampından aldık, geldik onu. Hem gençler hem de yetenekliler. Ben inanıyorum ki 3 – 4 tanesi yıldız oyuncu olacak.” dedi.