Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rıza Çalımbay Fenerbahçe Maçı Hakkında Açıklamalarda Bulundu!

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş bu hafta ezeli rakibi Fenerbahçe’yi konuk edecek. Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay takımın bugünkü antrenmanı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba ile birlikte güzel işler yapacaklarını belirten Çalımbay:” Öncelikle çok mutlu oldum. Üçümüzün bir araya gelmesi çok güzel. Birlik ve beraberlikle çok güzl şeyler yapacağız. Gerçekten çok mutlu oldum. Hep beraber en iyisini yapmaya çalışacağız.” dedi.

Sakat oyuncular hakkında konuşan Çalımbay:” Kararı doktor verecek. Şu anda Rosier ve Masuaku antrenmana çıkmıyor. Daha belli değil.” ifadesini kullandı.

Mutlaka Kazanmamız Gerekiyor

” Durumumuz iyi . Maçı bekliyoruz. Taraftar ve camia için önemli bir maça çıkacağız. Mutlaka kazanmamız gerekiyor. Yukarıyı yakalamak istiyorsak bu maçı kazanmak gerekiyor. Taraftarlarımıza güveniyorum. Hep destek oldular bize. Sakatlık bir bahane değil. Bizim bu maçı mutlaka kazanmamız lazım.” dedi.

Rıza Çalımbay sözlerini şu şekilde noktaladı.” Baily ve Ghezzal’ın durumuna bakıyoruz. Antrenmana çıkalı 2 gün oldu. Maç günü karar vereceğiz.” dedi.