Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rıza Çalımbay Beşiktaş Hakkında Konuştu !

Teknik Direktör Rıza Çalımbay

Teknik Direktör Rıza Çalımbay konuk olduğu Spor Arena’da gündemle alakalı konular için bir çok açıklamalarda bulundu. Rıza Çalımbay Fenerbahçe ve Galatasaray’ın bu seneki performanslarıyla alakalıda konuştu ve Beşikta kulübünün hakkında çarpıcı tespitlerde bulundu.

 

Burak Yılmaz Hakkında

Spor Arena’da Gamze Türk’ün konuğu olan Rıza Çalımbay Burak Yılmaz’ın Teknik Direktörlüğü hakkında:”Burak iyi bir futbolcuydu, benim de talebemdi. Futbolculuktan antrenörlüğe geçtiğinizde belli bir zaman sonra tecrübe kazanıyorsunuz. Çok erken başladı. Önemli olan maçın içindeki oyuncu-taktik değişikliklerini yapmak… Daha ikinci maçında derbi maça çıkınca değişikj şeylerle de karşılaşabiliyor. Antrenörlük liderlik ister. Burak’ın zamana ihtiyacı var. Şenol hocayla uzun bir süre geçirebildiyse, her şey çok daha farklı olabilirdi. Futbolculuk antrenörlükten daha kolay.”  ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’tan Teklif Gelmedi

Beşiktaş Kulübünden kendisine teklif gelmediğini belirten Çalımbay : ” Lugano maçı atmosferinde bunlar konuşulmazdı. Süreçte Gaziantep FK, Kayserispor , Samsunspor ve Pendikspor’la görüşmeler oldu. Bazılarının sezon başı olsaydı alabilirdim, mesela Samsunspor. Gitmediğim yerlerde bana göre ters olan şeyler oldu. Pendik’e Beşiktaş’ı bekleyeceğim dedim. O yüzden gitmedim. Olur olmaz sorun yoktu ama öyle bir karar aldım.” açıklamasında bulundu.

Beşiktaş’ta Olsa Şampiyonluk Kazanacağını İdda Eden Çalımbay

”Beşiktaş’ta çalışsam 50 kupa kaldırırdım. Sivas’ı Avrupa’ya götürmüşüm, Türkiye’ye puanlar kazandırmışım. Türkiye Kupası’nı aldık. Tarihinde olmayan şeyler. Onları başaran bir kişi daha iyi kadrolarla, imkanlarla daha büyüğünü başarabilir. Mevcut Beşiktaş kadrosu Şampiyonluğa oynayacak bir kadro. Bu arkadaşlarımızın yüzde 80’i 90’ı hazır gelmemiş. Bizim en önem verdiğimiz şeydir o. Hazırlık döneminde oyunculara farklı yüklemeler yaparız. Alınan oyuncuların kariyerleri çok iyi ama fizik olarak hazır olmayan arkadaşlar var. Beşiktaş takımı ne ligden ne şampiyonluktan kopar.”

Icardi Hakkında Şaşıran Çalımbay

” Galatasaray’ın oturmuş bir kadrosu olduğuna vurgu yapan Çalımbay, “Icardi’nin bu kadar verim vereceğini düşünmüyordum. Gerçekten hazır gelmiş. Geldiğinden beri gol atıyor. Demek ki bireysel olarak çalışmış.”