Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rıdvan Dilmen, Şampiyonluk Adayını İlan Etti !

Trendyol Süper Lig’de 12.haftada

Trendyol Süper Lig’de 12.haftada oynanan ve berabere biten Adana Demirspor, Fenerbahçe maçı’nın ardından Spor yorumcusu  Rıdvan Dilmen TV8.5 ekranlarında  bu sene Şampiyonluk adayını açıkladı ve ” Fenerbahçelilerin  umutsuz olmasına hiç gerek yok performans düşüşleri gayet normal. Ben Fenerbahçe’yi ilk yarıda izlediğimde şampiyonluğun en büyük adayı dedim.” ifadesini kullandı.

Adana Demirspor – Fenerbahçe maçının ardında TV8.5 ekranında maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen bu senin şampiyonluk adayı takımı itiraf etti.

Rıdvan Dilmen’in Değerlendirmesi :

” Şu kadroya Adana’dan alınan bir puan bir başarı. Bu kadar eksiğe rağmen bu skor kabul edilebilir. Ettaç çok iyi bir kaleci. Hatta Ertaç bu ligde şampiyonluğu bile belirlemiş bir kaleci. Sezon başından beri Fenerbahçe’nin  bir stoperini bir rotasyona sokması gerekiyordu keza Ferd’de ve bugün son dakikalarda kötü performans gösteren Tadic’in de rotasyona girmesi lazım.”

Adana Demirspor-Fenerbahçe maçını izleyen Rıdvan Dilmen, şampiyonluk adayını canlı yayında ilan etti

Galatasaray’ın Sürpriz Mağlubiyeti

” Fenerbahçe perşembe günü gece saat 1’de biten karşılaşmanın sonrasında fiziksel olarak biraz yorgundu. Bu durum hem Galatasaray hemde Fenerbahçe için normal ama. Fenerbahçelilerin umutsuz olmasına hiç grek yok performans düşüşleri gayet normal. Galatasaray’ın sürpriz mağlubiyeti Fenerbahçe’nin ilk yarı bu kadar önde basmasının sebebi buydu.”

Adana Demirspor-Fenerbahçe maçını izleyen Rıdvan Dilmen, şampiyonluk adayını canlı yayında ilan etti

3 Puan Yok Alınmış Bir Puan Var

” İsmail Kartal’ın ve oyuncuların maça bakış açısı çok iyiydi bu kadar eksikle buradan kaybedilmiş 3 puan alınmış bir puan var. sezon başında zaten Adana Demirspor maçlarına zaten 4 puan yazarsın 6 olursa ne ala bu 1 puan üzünülecek bir şey değil. Dzeko ve Tadic çekarken serzenişte bulundu çok hoş bir şey değil bu.”

Adana Demirspor-Fenerbahçe maçını izleyen Rıdvan Dilmen, şampiyonluk adayını canlı yayında ilan etti

Fenerbahçe’de Çok Milli Oyuncu Var

” İkinci yarı için adil bir sonuç ama ilk yarı için aynısını söyleyemem Fenerbahçede ilk yarı muazzam oynadı. Fenerbahçede’de oyuncular ve teknik direktör İsmai Kartal kesinlikle bu maça 3 puan için çıkmış. Fenerbahçede’de çok milli takım oyuncusu var. Normalde milli ara dinlenme gibi olsada Fenerbahçe’de bu durum pek öyle olmayabilir.” ifadelerini kullandı.