Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rapçi Çakal, İlkokulda Cinsel İçerikli Şarkı Söyledi! Bursa Valiliği Soruşturma Başlattı

Bursa’nın merkez ilçesi olan

Bursa’nın merkez ilçesi olan Osmangazi’de bulunan Dr. Necla Yazıcıoğlu İlkokulu’unda 12 Haziran’da düzenlenen etkinlik infiale yol açtı. Çakal isimli rapçi, okulun bahçesinde 6-10 yaş arasındaki çocuklara cinsel içerikli şarkı söyle. Etkinliğin görüntülerinin sosyal medyaya düşmesi sonrası Bursa Valiliği hemen harekete geçti. Okul bahçesindeki etkinlik için eğitim müfettişleri görevlendirildi.

Bursa’nın merkez İlçesi olan osmangazi’de buluna Dr. Necla Yazıcıoğlu İlkokulunda düzenlenen etkinlikte Çakal isimli rapçi çocuklara cinsel içerikli şarkı söyledi. Bursa Valiliği olayala ilgili soruşturma başlattığını ve müfettiş görevlendirdiğini açıkladı.

EĞİTİM MÜFETTİŞLERİ GÖREVLENDİRİLDİ

Bursa Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlkokulda rezalet, küçük çocukları ahlaksızlıklarla zehirliyorlar” başlığı altında yapılan açıklamada, “İlimizdeki bir okulda okulumuz personeli olmayan Emirhan Çakal isimli bir şahısın okul bahçesinde şarkı söylediği, bu şarkı sözerinin ahlaki değerlere uygun olmadığı, çocukların piskolojik ve sosyal gelişimini olumsuz etkileyeceği göz önünde bulundurularak sorumluluğu bulunanlar hakkında valiliğimizce gerekli inceleme ve soruşturmayı yapmak üzere eğitim müfettişleri görevlendirmiştir.” ifadelerine yer verildi.