Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Quaresma Futbolu Beşiktaş’ta Bırakmak İstadiğini Açıkladı !

Ricardo Quaresma futbolu Beşiktaş’ta bırakmak istediğini açıkladı.

Ricardo Quaresma futbolu Beşiktaş'ta

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş – Fenerbahçe’yi konuk edecek. Mücadeleden önce Beşiktaş’ın eski yıldızı Ricardo Quaresma yayıncı kuruluşa  açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarında Portekiz’li yıldız Beşiktaş’ın kendisi için çok önemli olduğunu ve yeşil sahalara Beşiktaş forması ile veda etmek istediğini açıkladı.

Portekiz’li yıldız Beşiktan teklif gelmesi durumunda evet diyeceğini belirtti ve hergün idman yaptığını paylaştı.

Ricardo Quaresma’nın Açıklamaları

Quaresma açıklamasında: ” Daha çok teknik ekibe entegre olmak isterdim. Hem kulübü geliştirmek hem de antrenör hayatını anlamak adına bu ekibin içinde olmak isterdim. Çünkü, futbolcu ve antrenör hayatı birbirinden farklı şeyler. Şu an tamam karar vermedim. Önceliği futbolu saha içinde bırakma şansı elde etmek olurdu.” dedi.

Konuşmasına devam eden Portekiz’li yıldız.” Hayallerimden biri futbola Beşiktaş formasıyla, dolu bir stadyum önünde bırakmak. Teklif gelirse hiç düşünmem hemen evet derim.”

Quaresma’dan Derbi Açıklaması

Cumartesi günü oynanacak derbi hakkında açıklamalarda bulunan Quaresma.”  Derbide Beşiktaş kazansın, şampiyon olsun, hak ettiği yerlerde olsun istiyorum. Beşiktaş’ı çok özledim. Derbi çok özel olacak.” dedi ve sözlerini noktaladı.