Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Patrick Kluivert ; ”3 Puanı Almak İstiyoruz ”

Antrenman öncesi açıklama yapan Patrick Kluivert ” Stadyumla Alakalı Bir Lanet Var ” ifadelerini kullandı.

Antrenman öncesi açıklama yapan

Trendeyol Süper Lig’de Adana Demirspor bu hafta kendi evinde Konyaspor’u konuk edecek. Antrenmanlarına tam hız devam eden Adana Demirspor’da idmandan  önce Teknik adam Patrick Kluivert ve Adana Demirspor oyuncuları Andreaw Gravillon ve Jonas Svensson açıklamalarda bulundular.

 

 

3 Puanı Almak İstiyoruz

” Takımımızda bunun hakkında konuştuk. Artık o maç geride kaldı. Şuan kendi evimizde oynayacağımız maçımız var bizim için çok önemli. Yaptıklarımızın farkındalığıyla sahaya çıkacağız, neler yapabileceklerimizi de biliyoruz. 3 puan alarak en iyi şekilde galibiyetle kapatırız umarım. Her maçta olduğu gibi en iyi şekilde kendimizi hazırlamaya çalışıyoruz. En iyi şekilde hazırlandıktan sonra sahaya çıkıp o 3 puan’ı almak istiyoruz. Çünkü evimizde de kaybetmedik bu şekilde de devam etmek istiyoruz.”

Stadyumla Alakalı Bir Lanet Var

”Bu tarz maçlar sonrasında futbolcularla iletişim kurmamız gerekiyor, yakınlık göstermemiz gerekiyor. Bende eski bir futbolcu olarak bunu biliyorum. Turnuva genelinde olabilir, zihinsel olarak hemen atlatmamız gerekiyor, bu tarz tümsekleri. Ama bende stadyumla alakalı bir lanet var. Çünkü orada Ankaragücü maçı oynadık, bir beraberlik aldık. Sonrasında Karagümrük’e yenildik. Montella döneminde de o stat bize bir fayda getirmemiş, 4-0’lık bir mağlubiyette var. O yüzden stada bağlamak istiyorum .” ifadelerini kullandı.