Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgür Özel, Tayyip Erdoğan’a “Sen Bir Darbecisin” Dedi

Anayasa Mahkemesi önünde açıklama

Anayasa Mahkemesi önünde açıklama yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Sen Anayasanın hükmünü değiştirecek güçte değildin, millet bu yetkiyi vermedi. Sen o yüzden darbecisin bu, bu bir darbe girişimidir.” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) çağrısı üzerine avukatların Sıhhiye’den başlattığı yürüyüşe destek verdi.

Anayasa Mahkemesi önünde açıklamalarda bulunan Özel, Erdoğan’a çok sert sözler söyledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN UÇAKTA NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan dönüşü uçakta yaptığı konuşmada, “Her şeyden önce Yargıtay’ın bir yüksek mahkeme olduğunu herhalde kimse inkar edemez. Anayasa Mahkemesi bu noktada maalesef birçok yanlışları da arka arkaya yapar hale geldi. Bu da bizi ciddi manada üzmektedir. Şuan itibarıyla Yargıtay’ın aldığı karar asla bir kenara atılamaz, itilemez.” ifadelerini kullanmıştı.

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamalara cevap verdi.

“BU BİR DARBE GİRİŞİMİDİR!”

Özel konuşmasında Erdoğan’a, “Sen Anayasanın hükmünü değiştirecek güçte değilsin, millet bu yetkiyi vermedi. Sen  o yüzden darbecisin, bu bir darbe girişimidir.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Özel, “Cumhurbaşkanının dün uçakta kullandığı ve bu gün sabah 10’a kadar ambargolu olan ifadeler bir yargı kriziydi. Ama bugün sabah 10’da Cumhurbaşkanı’nın açıklamalarını duyduktan sonra bunu Erdoğan liderliğinde anayasal rejimin ortadan kaldırılması ve bir kalkışmayla karşı karşıya olduğumu anlaşılıyor.” dedi.