Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Osmaniye Sumbas’da Kız Kardeşini ve Eşini Öldüren Şahıs İntihar Etti

Osmaniye’nin Sunbas ilçesinde Hacı

Osmaniye’nin Sunbas ilçesinde Hacı Ahmet Cengiz isimli şahıs, anlaşmazlık yaşadığı kız kardeşini ve eniştesini tabancayla öldürdü. Olay yerinden kaçan Cengiz, daha sonra aynı silahla intihar etti.

 

Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde yaşayan Hacı Ahmet Cengiz isimli şahıs anlaşmazlık yaşadığı kız kardeşi ve eniştesini tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar etti.

OLAY SAAT 08.00 SIRALARINDA MEYDANA GELDİ

Olay, saat 08.00 sıralarında Sumbas ilçesi Gaffarlı Köyü Şırnak Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Hacı Ahmet Cengiz, bir süredir anlaşmazlık yaşadığı kız kardeşi Şadiye Özerli ve eniştesi Yusuf Özerli’nin evinin önüne geldi.

KIZ KARDEŞİNE VE ENİŞTESİNE ATEŞ ETTİ

Kardeşi ve eniştesiyle tartışmaya başlayan Cengiz, yanında bulunan tabancayla ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği kız kardeşi ve eniştesi ağır yaralandı.

ÇİFT, YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yaralı çifte olay yerinde müdahale etti. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Şadiye ve Yusuf Özerli çifti hayatını kaybetti.

İNTİHAR ETTİĞİ BELİRTİLDİ

Olayın ardından olay yerinden kaçan Hacı Ahmet Cengiz’in cesedi evin yakınlarında bulundu. Cengiz’in kız kardeşi ve  eniştesi öldükten sonra intihar ettiği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.