Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk’un Hatayspor Maçı Sonrası Açıklaması

Galatasaray teknik direktörü Okan

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Galatasaray’ın, Hatayspor’a 2-1 mağlup olmasının ardından açıklamalarda bulundu. Okan Buruk’un maç maçın ardından yaptığı açıklamalar şu şekilde…

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Hatayspor’a deplasmanında 2-1 mağlup olmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk maçın ardından fikstürü eleştirerek, “Programları yoğunlaştıran, fikstürü belirleyenler. Biz Avrupa’da çok önemli bir maç oynuyoruz. 3 gün sonra oynuyoruz. 4. gün de oynanma ve pazar gününe konma şansı var. Şampiyonlar Ligi oynuyoruz. Pazar gününe de konabilirdi bu maç Avrupa’ya giden takımların bazıları 3, bazılar 4 gün dinleniyor. Biz hep 3 gün sonra oynuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Okan Buruk’un yaptığı açıklamaları şu şekilde;

“Evet bu gün özellikle rakibimizin özellikle ne oynayacağını biliyorduk. Genelde kendi sahasında savunup geçiş kollayacağını maçın bütün bölümü de aslında bu oldu.

Çok büyük fırsatlar vermedik ama gelinen fırsatları da iyi bir şekilde kalemizin içine attılar. İki tane gol burada rakibin bitiriciliği bu anlamda önemliydi. Yakaladıkları fırsatları olumlu bir şekilde kullandılar.

Top bizdeydi, oyun hızını daha yükseltebilirdik, pas hızını daha çok yükseltebilirdik.

“2. YARI 2 TANE PENALTI POZİSYONU VAR”

İlk yarı başlangıcımız iyiydi aslında, devamında gol yedik. İkinci yarı başlangıcımız çok iyiydi, devamında tam biz oynarken, biz pozisyona girerken, kaptırdığımız topla gol yedik.

Bunların devamında da bence özellikle maçın sonunda daha iyi bir reaksiyon verebilirdik. Yani hamleler yaptık oyuncu değişiklikleri, hücumda daha çoğaldık ama net pozisyonlar üretemedik.

İkinci yarı iki tane penaltı pozisyonu var bunlar tabi ki değerlendirilecektir. Ama baktığımızda günü sonunda kaybettiğimiz için tabi ki üzüntülüyüz.

Hatayspor’u tebrik ediyoruz. Mücadele ettiler, istedikleri oyun bu anlamda, kendilerinin düşündükleri oyun maçın içerisinde ortaya çıktı. Biz de kaybettiğimiz için tabi ki ilk mağlubiyetimiz bu, ilk mağlubiyeti aldığımız için çok üzgünüz.

“SÜPER LİG’DE OYNADIĞIMIZ ZEMİNLERİN ALTINDA BİR ZEMİN”

Daha iyisini yapabilir miyiz? Tabi ki yapabiliriz. Yoğun tempodan geçiyoruz. Tabi ki yorgunluklar belli bir yerde ortaya çıktı.

Zemin olarak da Süper Lig’de oynadığımız zeminlerin altında bir zemin, belki top oynamak için, belki pas için biraz daha zor bir zemindi. Çimlerin uzun olması belli bir yerlerde pas kalitesinin daha iyi olması gerekirdi. Ama genel olarak baktığımızda dediğim gibi daha iyisini yapabilirdik. Rakibiz kazandı tebrik ederek bitirmek istiyorum.