Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk’tan Hatayspor Maçı Açıklaması !

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray , Hatayspor’a konuk olacak. Sarı-Kırmızı’lı ekip 3 puan2ı hanesine yazdırıp lidelik koltuğunda kalmak istiyor. Maçtan önce Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk’un Açıklaması

” Her maç bizim için bir final. Münih2te zorlu bir maç oynadık, yorgunuz ama şimdi Süper Lig’e dönmeliyiz. Hatayspor ile oynayacağımız maçı kazanırsak zor bir virajı dönmüş olacağız. Milli araya moralli ve lider gireceğiz. Fakat bizi kolay bir maç beklemiyor. Lig’de çok iyi bir gidişatımız var ve bunu bozmamalıyız. Alacağımız bir galibiyette zirvedeki yerimizi korumalıyız.” dedi.

Okan Buruk cümlelerine şu şekilde devam etti, ” İlk haftayı saymasak lig’de istedeğimiz sonuçları almayı başardık. İstikrarlı ve iyi bir gidişatımız var. Bunun bozulmasını istemiyoruz. 10 maçtır kazanıyoruz ve geçen sezon olduğu gibi yine rekorları neden kırmayalım ? ” ifadesini kullandı.

İcardi İğne İle Oynayacak

Galatasaray’a büyük fedakarlık gösteren Arjantinli yıldız Mauro Icardi oynadığı 4 maçta iğne ile sahaya çıkıyor ve bugünde takımına fedakarlık gösterip sahaya iğneyle çıkması bekleniyor. Öte yandan iğne ile Bayern Münih maçında oynayacan Galatasaray’ın kalecisi Fernando Muslera’nında iğne ile sahaya çıkması bekleniyor.