Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk’tan, Erden Timur ve Mourinho Açıklamaları !

Galatasaray’ın tecrübrli teknik direktörü Okan Buruk, gectiğimiz sezon hakkında Milliyet Gazetesi’ne röportaj verdi.

Galatasaray'ın tecrübrli teknik direktörü

”BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS”

”Benim için en büyük şanslardan birisi buraya layık görülmem. İmza attığım zamandan bahsediyorum. Bu değerliydi. Dursun Özbek ve ekibiyle beraber başlamak benim için de şasntı. İlk yoplantımızda da hedefimizin şampiyonluk olduğunu söylemiştik.”

”HERKES MOURİNHO’YU SORUYOR”

”Hafta sonu İtalya’daydım ve orada da futbolla ilgili olanlar, ‘Mourinho geldi nasıl olacak?’ diye soruyor. Türkiye’ye ilginin artması, Türk futbolu için önemli. Rakip olmaktan çok, Türk futboluna getireceği hava değerli. Beşiktaş’ın başına gelen Giovanni van Bronckhorst’da çok değerli bir teknik adam. Onun gelişini de önemsiyorum. Trabzonspor’un başında da Abdullah Avcı gibi önemli bir teknik adam bulunuyor. Çok güzel bir lig olacak. Mourinho özelinde bakacak olursak uzun zaman sonra şampiyonluğa oynayacak. Onun için iyi bir yarışma olacak. Icardi ve Mertens gibi oyuncuları bu lige getirmek nasıl önemliyse, Mourinho’nun gelişide önemli. Dünyada tanınırlığı olan futbolcuların, teknik adamların ülkemize gelmesi ligimize olan ilgiyi artıracaktır. Birçok takım bu sayade çok kolay oyuncu getirebilir.”

ERDEN TİMUR AYRILIĞI HAKKINDA

”Tabii ki buradaki düzenin bozulmasını kimse istemez. Herkesin tek amacı var, p da Galatasaray’a hizmet etmek. Timur’un ayrılığı kısa vadede elbette zor bir durum. Birçok konuda insiyatif alan ve bizimle yol kat eden bir Erden Timur vardı. Onun içinde olduğu sistem, hazır bir sistemdi. Bu benim için de geçerli. Benim yerime bir hoca gelse illa ki bir adaptasyon süreci olacak. Yeni oyuncu için de bu söz konusu. En büyük şansımız kadromuzun hazır olması ve Şampiyonlar Ligi Play-off maçımızı 20 Ağustos’ta oynayacak olmamız. Sezon başı kampı için ve transfer için bir süremiz var. Geçen sene çok sıkıştık. 5 Haziran’da lig bitmiş ve 25’inci hazırlıklara başlamak zorunda kalmıştık.”