Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk’tan Derbi Açıklaması

Trendyol Süper Lig’in 17.

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Galatasaray – Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Sarı – Kırmızı’lı ekip kendi evinde oynadığı mücadeleyi 1-0 kazanmayı başardı. Mücadelenin ardından Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’de Galatasaray kendi evi RAMS Park’a konuk ettiği Fatih Karagümrük’ü Kerem Aktürkoğlu’nun 41. dakika’da attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Sarı – Kırmızı’lı ekip böylelikle lig’de 43 puana ulaştı ve averajla ikinci sırada yer aldı.

Mücadeleden sonra Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk’un Açıklamaları

” Biraz beni geçen seneye götürdü maç. Geçen sene de yüzde 100 vermediğimiz ama kazandığımız maçlar olmuştu. Rakibimizin cesur oyunu vardı. Pozisyonlara girdik ama istediğimiz verimi alamadık. Rakibimiz ikinci yarı daha hareketliydi. Savunmamız geriye yaslandı. Savunma geriye gittikçe bloklar arası mesafe uzadı. İkinci golü de bulabilirdik, maç 1-1’e de gelebilirdi. Bu tür maçları oynamak bazen zor olabiliyor. Kart görmemek, sakatlık.. Derbi öncesi zorluklardan bazıları. Haftaya önemli bir maç olacak. Bunun çok üstüne çıkmamız gerekiyor. İki tane iyi takım aynı puanda. Güzel bir maç bizi bekliyor. Amacımız tabiki deplasmanda kazanmak. Eksiklerimiz özellikle Sergio Oliveira ameliyat oldu. Davinson’a bakacağız. Bugün problemimiz olmadı. Elimizdeki iyi kadroyla çıkacağız. Kazanarak lider olmak istiyoruz. Futbol olarak herkes iyi futbol bekliyor. Geçen sene oradan galibiyetle dönmüştük. Bugün Angelino’nu kullanmayacaktık o yüzden kadroya almadık. Transferle ilgili kararları önümüzdeki hafta vereceğiz.” ifadelerini kullandı.