Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk, ”99 Puanla Şampiyon Olamadılar”

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk,konuk olduğu beIN Sports’ta soruları cevapladı.

Galatasaray teknik direktörü Okan

”GALATASARAY TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ”

”Bir şampiyonluk bitiyor yenisi başlıyor. Maç biterse birmez yeni hedefimizi belirtmemiz gerekiyordu: 25. şampiyonluk. Ne kadar kararlı ve istekli olduğumuzu göstermek istedim. Kutlamalar çok uzun sürmedi, yabancı oyuncular bir an önce ülkelerine gitmek istiyor. Şampiyonluk kutlamaları Türkiye geneline yayıldı. Galatasaray, Türkiye’nin en iyisi, en çok şampiyon olan, Avrupa kupası alan takım. Aynı motivasyonla bir sonraki sezona hazırız.”

”HİÇBİR ŞEYE DEĞİŞMEM”

”Kötü bir maçtan sonra ilk teknik direktör eleştirilir. Orayı doğru atlattığınızda bu meslek… İstediğiniz takımın başındasınız, istediğiniz oyuncularla çalışıyorsunuz. İnsanların yüzündeki gülümsemeyi görmeyi hiçbir şeye değişmem.”

”FLORYA RUHU FARKLI”

”Kemerburgaz’daki tesislere çim serilmeye başlandı. Sezona Florya’da başlayacağız. Buranın ruhu da farklı ama çok daha modern bir tesise geçeceğiz. Florya projesi ve Kemerburgaz tesisleri çok heyecan verici, oyuncular da çok heyecanlı bu tesisler için.”

”99 PUANLA ŞAMPİYON OLAMADILAR”

”İnanılmaz bir çekişme oldu bu sezon. İki takım da çok az puan kaybetti. Son haftalarda çok az puan kaybetmeniz gerekiyor. Son haftaya 99 puanda girdik ama şampiyon değildik, Fenerbahçe 99 puanla şampiyon olamadı. Galatasaray’ın buraları oynamayı başarabilen bir takım. ‘Mayıslar bizimdir’ diyoruz. Son haftalardaki Kasımpaşa ve Karagümrük maçlarında alınan skorlar çok önemliydi.”

”BAŞKANIMIZ BÜYÜK DESTEK VERİYOR”

”Eksiklerimizi tamamlayacağız. Başkanımız bize çok büyük destek veriyor. İlk tercihimiz, uzun vadeli, hem genç hem katkı alabileceğimiz oyuncular oluyor. Bunun yanında tecrübeli oyuncular da takıma deneyimleriyle katkı sağlamak istiyor. O dengeyi iyi kurmamız lazım.”

”ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI BİZİZ”

”Yeni seaon öncesi şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Biraz sabır gerekiyor, hazırlığımız çok fazla. Çok fazla oyuncuyla görüşüyoruz. Geçen sene biraz geç olmuştu. Başkanımız bize çok destek veriyor. Erden Bey de o dönem bizimle beraberdi. Taraftarımız rahat olsun, şampiyonluğun keyfini çıkarsın. Şampiyon olmadan şampiyonluk kutlaması da yapılıyor burada.”