Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nostradamus’un 2024 Yılında Gerçekleşecek 4 Kehaneti!

Nostradamus’un 2024 yılı için

Nostradamus’un 2024 yılı için kehanetleri ortaya çıktı. Astrolojiden faydalanarak kehanetlerinde kesin zamanlama veriler kullanan ilk kahin olan Nostradamus, 2024 yılında Kral Charles’ın görevden alınacağını, Küresel iklim krizinin yaşanacağını, Çin’in savaşa gireceğini ve yeni genç bir Papa geleceğini öngördüğü belirtildi.

Nostradamus, 2024 yılında Kral Charles’ın görevden alınacağını, Küresel iklim krizinin yaşanacağını, Çin’in savaşa gireceğini ve yeni genç bir Papa geleceğini öngördüğü belirtildi.

KEHANETE GÖRE ÇİN SAVAŞA GİRECEK

Nostradamus’un kehanetine göre, “Kızıl düşmanların korkudan rengi atacak, büyük Okyanus’ta tehdit olacak” ifadelerinin kullanıldığı bir kehanet yayınlandı. Bu kehanette “Kızıl düşman” olarak Çin’in gösterildiği iddia edilirken denizde Çin’in savaşa gireceği aktarıldı.

KEHANETE GÖRE KRAL CHARLES GÖREVDEN ALINACAK

Nostradamus’un kehanetine göre, Kraliçe Elizabeth’in ölümünü tahmin ettiği aktarılan belgelerde, “Adaların Kralı güç ile görevden uzaklaştırılacak” ifadelerini kullandığı kehanette, kısa süre önce tahta oturan Kral Charles’ın görevden alınacağını iddia etti.

KEHANETE GÖRE YENİ PAPA GELECEK

Nostradamus’un 2024 kehanetlerini gösteren belgede, 2024 yılında Katolik aleminin yeni bir papa seçeceğini öne sürerek, “Eski Papa’nın ölümünden sonra yeni ve genç bir Romalı seçilecek. Onu zayıf görseler de uzun süre görevde olacak” ifadeleri kullanıldı.

KEHANETE GÖRE 2024’TE İKLİM KRİZİ OLACAK

Nostradamus’un kehanetlerini gösteren belgede, “Dünya giderek kuruyacak ve devasa seller göreceğiz. Açlık ve kuraklık baş gösterecek” ifadeleri kullanıldı.