Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Neymar’ın Sevgili ve Yeni Doğan Bebeği Kaçırılmaya Çalıştı !

Bu sene PSG’den Suudi

Bu sene PSG’den Suudi Arbistan ekiplerinden Al Hilal’e transfer olan dünya Yıldızı Neymar’a şok bir haber geldi.

Bu sezon Brezilya Milli takımında sakatlanıp sezonu kapatan yıldız futbolcu Neymar’ın sevgilisi ve yeni doğan kızı bir şok yaşadılar. Brezilya’nın Sao Paolo şehrinde yaşan Neymar’ın sevgilisinin başına kötü bir olay geldi. Eve giren silahlı 3 kişi Neymar’ın sevgilisi olan Biancardi’nin annesinin ve babasının ellerini bağlayarak kızı ve bebeğinin yerini sordular. O esnada güvenlik güçleri eve girerek saldırganlara müdahale ettiler.

Brezilya Sao Paulo Kamu Güvenli’ğinin yaptığı açıklamada ” Son gelişmelere göre, üç silahlı adamın eve girdiği ve 50 ve 52 yaşındaki mağdurları etkisiz hale getirdiği öğrenildi. Şüpheliler cüzdan, saat ve mücevher çaldı. Olayla ilgili olarak 20 yaşında bir erkek tutuklandı. İkinci failin kimliği tespit edilmiş olup, üçüncü failin kimliğinin tespit edilmesi ve tutuklanması için çalışmalar devam etmektedir.” açıklaması geldi.

Neymar’ın Sevgilisi Biancardi’nin Açıklamsı

” Maddi şeyler kurtarıldı, önemli olan herkesin iyi olması ve olaya karışan kişilerin bulunması ” Neymar’ın açıklaması ” Tanrıya şükür herkes iyi ” ifadelerini kullandı.