Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netenyahu’ndan Arap Liderlere Tehdit! “Sesinizi Kesin” Dedi

İsrail-Gazze arasındaki çatışmalar devam

İsrail-Gazze arasındaki çatışmalar devam ederken, Netenyahu Gazze’de yaşanan insanlık dışı saldırılara karşı çıkan Arap liderleri apaçık tehdit etti. Netenyahu Arap liderlere, “Eğer iktidarınızı ve çıkarınızı korumak istiyorsanız, yapabileceğiniz tek şey var. O da sesinizi kesmek” dedi.

İsrail-Hamas arasındaki çatışmalar 7 Ekim’den beri devam ederken, İsrail’in Gazze’ye yönelik hava ve kara saldırıları devam ediyor. 7 Ekim’den beri binlerce Filistinliyi katlederek Gazze’yi adeta kan gölüne çeviren İsrail’e karşı çıkan Arap liderlere seslenen İsrail Başbakanı Netenyahu, “Arap liderlere söylüyorum. Eğer iktidarınızı ve çıkarınızı korumak istiyorsanız, yapabileceğiniz tek şey var. O da sesinizi kesmek” dedi.

ARAP LİDERLİRİ APAÇIK TEHDİT ETTİ

Gazze’de hava ve kara saldırıları gerçekleştirerek katliam yapan İsrail’e dünyanın dört bir yanından tepkiler yağıyor.

Savaş suçu işleyen İsrail’e tepki gösteren ve yaptırım yapmaya hazırlanan Arap ülkelerine İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu, “Arap liderlere söylüyorum. Eğer iktidarınızı ve çıkarınızı korumak istiyorsanız, yapabileceğiniz tek şey var. O da sesinizi kesmek” ifadelerini kullanarak apaçık tehdit etti.