Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Montella Real Madrid İdman’ında Arda Güleri İzledi !

Türkiye Milli takımın yeni 

Türkiye Milli takımın yeni  Teknik Direktörü olan Vicenzo Montella, İspanyada Real Madrid’in antrenmanı’na katıldı ve Arda Güler hakkında, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’den bilgi aldı.

 

A Milli takımın yeni Teknik Direktörü Vicenzo Montella Milli futbolcumuz Arda Güleri yakından takip etti.

İspanya‘da Real Madrid idmanına katılıp Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti‘den Milli futbolcu Arda Güler hakkında bilgi aldı.

Tecrübeli Teknik Direktör Vicenzo Montella Avrupa’da forma giyen ve Süper Lig‘de forma giyen Milli oyuncularımızı sürekli takip etmeye devam ediyor.

Vicenzo Montella Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ile birlikte Real Madrid’in Braga ile oynayacağı mücadelenin son idmanını takip ettiler.

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası‘na gitmeyi garantileyen Teknik Direktör Vicenzo Montella son olarak Real Madrid‘de forma giyen Arda Güler’i ziyaret etti.

Real Madrid formasıyla henüz daha resmi maça çıkamayan Milli futbolcu Arda Güler en son olarak Real Madrid’in, Rayo Vallecano maçında kadroya dahil edildi ancak maçta forma giyme şansı bulamamıştı.

Carlo Ancelotti Arda Güler Hakkında En Son Nedemişti?

Carlo Ancelotti ” Onu sahaya çıkartmak için doğru an değildi. Dün konuştuk, acelemiz yok. Arda mutlaka yakında oynayacak .” iafadelerini kullanmıştı.