Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Montella Avrupa Şampiyonası 2024’ü Değerlendirdi!

A Milli takımı Teknik

A Milli takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mhemet Büyükekşi, İtalya’da düzenlenen  Avrupa – Akdeniz Mükemmeliyet ödüllerine layık görüldüler.

Roma Belediyesi’nde düzenlenen ödül töreninde, Akdeniz Gazeteciler Derneği ve E-Novation Vakfı’nın düzenlediği Avrupa- Akdeniz ödülleri sahiplerini buldu.

Bu alanda, 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın (EURO 2032) Türkiye-İtalya ortaklığında düzenlenmesini sağlamasından ötürü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve görev aldığı kısa süre içerisinde A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024’e katılmasını sağladığı için İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella, “Mükemmeliyet” ödülüne layık görüldü.

Montella’nın Ödül Töreninde Yaptığı Açıklamalar

Törende Gazetecilere açıklama yapan Montella:”  Bir gurur vesilesi. Ben yurt dışında çalışıyorum. Yaptıklarımın bu şekilde takdir edilmesi beni memnun ediyor.” açıklamasını yaptı.

EURO 2024’te Türkiye’yi lider çıkartması hakkında ne düşünüldüğü  sorulan soruya Montella:” Türk Milli Takımı olarak gruptan kazanarak lider çıktığımız için mutluyuz. Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde bu ilk kez oluyor. Şampiyonaya hazırlanmak için daha zaman var. Bu seferki şampiyona da üst seviyelerde olacak. Biz iyi bir iş çıkarrtmak istiyoruz. Kura çekiminde heyecan vardı ama bir tercihte bulunmak zor. Neticede hepsi çok zor maçlar.” dedi.

Almanya’da düzenlenecek olan şampiyonada çok fazla Türkün olması sorumluluk hissedip hissetmediği sorusuna Montella: ” Kesinlikle evet. Geçen ay Almanya’da bir hazırlık maçı oynadık. Statta 50 binden fazla kişi vardı. Almanya’da çok sayıda taraftarımız olduğunu gayet iyi biliyoruz. Üzerimizde vatandaşlarımızı gururlandırmanın sorumluluğu olduğunun farkındayız.” ifadelerini kullandı.