Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MKE Ankara Gücü – Gençlerbirliği (TSYD) Kupa Maçı Nezaman? Saat Kaçta ?

56.kez düzenlenecek olan TSYD

56.kez düzenlenecek olan TSYD Ankara Şubesi Kupası 18 Kasım Cumartesi günü Eryaman Stadyumunda saat 16:00’da MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği arasında oynanacağı açıklandı.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Yaptığı Açıklamada ;

”56. TSYDKupası’nı Cumhuriyetimizin 100.yılında oynayacak olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Sezon başı ve ekim ayında Eryaman Stadı’nın zemininin uygun olmamasından dolayı bu karşılaşmayı oynayamamıştık. MKE Ankaragücü, sadece Ankara’ya değil Türk futboluna 113 yıllık büyük hizmetlerde bulunuyor. Ankara futbolu içinde de özel bir müsabaka olan bu maçta Gençlerbirliği’yle geleneksel olarak bir kez daha karşı karşıya geleceğiz. Milli arada bizim için de iyi bir hazırlık maçı olacak.” ifadelerini kullandı.

Gneçlerbirliği kulüp Başkanı olan Niyazi Akdaş’ın yaptığı açıklamada ise ; ” Gençlerbirliği olarak Cumhuriyetimizin ve kulübümüzün kuruluşunun 100.yılında bu anlamlı kupa maçına çıkmanın heyecanını yaşayacağız. Ankara’nın en önemli iki takımı karşı karşıya gelecek. Bu değerli karşılaşmanın seyir keyfi yüksek şekilde farir play’in en güzel örneklerini sergileyerek oynanacağına yürekten inanıyor, 18 Kasım Cumartesi günü bütün başkentli futbol severleri Eryaman Stadı’na davet ediyorum.” açıklamasında bulundu.

TSYD Ankara Şubesi Başkanı Murat Tarhan ise yaptığı açıklamada Türkiye’ninen uzun soluklu turnuvasını başkentin iki köklü kulübü arasında oynatmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti.