Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Milli Takım’da 5 Futbolcunun Değeri Zirve Yaptı! Toplam 155 Milyon Euro

A Milli Takımımız, EURO 2024’e veda ederken milli takımda bazı futbolcular gösterdikleri performanslarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Türkiye, Avrupa futbol Şampiyonası EURO 2024, çeyrek final maçında Hollanda’ya 2-1 mağlup oldu ve organizasyona veda etti. Ancak A Milli Takımda 5 futbolcu, EURO 2024’te kariyer zirvesini yaşadı. Güncel piyasa değeri zirve yapan futbolcunun toplam değeri ise 155 milyon Euro.

 

ARDA GÜLER

Arda Güler, Ferdi Kadıoğlu, Barış Alper Yılmaz, Mert Müldür ve Merih Demiral’a biçilen piyasa değerleri tavan yaptı ve yükseldi. Hürriyet’te çıkan habare göre, A Milli Takım’da 1 gol-2 asistle EURP 2024’ün en çok konuşulan isimlerinden biri olan Arda Güler’in piyasa değerinin 55 milyon euroyu bulduğu belirtiliyor. 19 yaşındaki genç futbolcu, EURO 2024’te 3 gole direkt katkı verirken yüzde 88 oaranında isabetli pas ile oynadı.


FERDİ KADIOĞLU

Geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe’de geçirdiği başarılı sezonu EURO 2024’teki performansıyla taçlandıran Ferdi Kadıoğlu, kendisini turnuvada izleyen Avrupa’nın dev kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı. Borussia Dortmund ve Arsenal’in yakından ilgilendiği milli futbolcunun 40 milyon eurodan az bir bedelle transferinin mümkün gözükmediği konuşuluyor. 52 kilometrelik toplam koşu mesafesiyle turnuvaya damga vuran Ferdi Kadıoğlu, gol ya da asist katkısı sağlayamadı. Ferdi Kadıoğlu turnuvada yüzde 88’lik pas isabetiyle oynadı.


BARIŞ ALPER YILMAZ

Çeyrek finalde Hollanda karşısında dünyanın en iyi stoperlerinden biri olarak gösterilen Virgil van Dijk’a zor anlar yaşatan Galatasaray’ın yıldız ismi Barıl alper Yılmaz’da değerini yükselten yıldızlardan oldu. Manchester United ve Brighton’ın radarında olduğu belirtilen Barıl Alper Yılmaz’ın ise 25 milyon euronun altında bir bedelle transfer olması beklenmiyor. Organizasyonda yüzde 80’lik paz isabetiyle oynayan Barış Alper Yılmaz, koşu mesafesiyle öne çıkan isimlerden birisi oldu. Deneyimli futbolcu, toplam 51.6 kilometrelik koşu mesafesine ulaştı.


MERT MÜLDÜR

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda, Gürcistan’a attığı gol ilk haftanın en güzel golü seçilen Mert Müldür de turnuvada dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Savunmadaki performansı ve hücum aksiyonlarında takıma desteğiyle fark yaratan milli futbolcunun da değerini 15 milyon euroya çıkarttığı ifade edildi. Mert Müldür, EURO 2024’te 1 gol atarken 15 kez de top öalma başarısı gösterdi. 10 kez ikili mücadele kazanan Mert Müldür’ün pas isabet oranı da yüzde 78 oldu.


MERİH DEMİRAL

Bir diğer isim ise turnuvanın en ikonik isimlerinden biri olan Merih Demiral. Suudi Arabistan’da top koşturan ve bugüne kadar 70 milyon euro ile bonservisi en fazla ödenen Türk futbolcusu olan Merih Demiral’a yeniden Avrupa kapıları açılabilir. Piyasa değerini 20 milyon euroya çektiği belirtilen Merih Demiral, EURO 2024’te 2 gol katkısı verdi. 16 kez top kapan milli stoper pas isabet oranında ise yüzde 70’lik başarı gösterdi.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT