Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MİLLİ TAKIM’IN YENİ HOCASI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

2024 Avrupa Şampiyonası Grup

2024 Avrupa Şampiyonası Grup mücadelesinde bugün Milli takımımız Hırvatistan deplasman’ında  TSİ 21.45 de karşı karşıya gelecek.Grubta avaraj Farkıyla lideriğini koruyor Hırvat ekibleri.

Milli takımın yeni hocası ve Milli takım oyuncumuz İrfan Can Kahveci basın açıklamalarında bulundu.

 

 

Vincenzo Montella‘nın Açıklaması;

 

“Bütün taktiklere saygı duyuyorum ama ben buraya geldiğimden beni iştahlı, değişime hazır bir futbolcu grubu gördüm. Rakibimiz son Dünya Kupası‘nda üçüncü olmuş bir takım. Biz her şeye hazırız. Çok önemli eksiklerimiz var gibi gözükse de bu eksiklerimizi kapatabilecek oyuncularımız var. Arda Güler ve Mert Günok önemli eksikler ama ben her zaman elimde olan oyuncular ile planlama yaparım. Elimizdeki oyuncularla bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Kültürel olarak çok yakın iki ülkenin ev sahipliği yaptığı bir turnuva olacak. 9 sene sonra burada Türk Milli Takımı’nın başında olur muyum? Neden olmasın?

 

İrfan Can Kahveci’nin açıklamaları;

 

Ben her zaman kendimi geliştirmeye odaklanıyorum, kötü de gitsem. Bu zamana kadar söylenenlere kulak asmadım dersem yalan olur ama çok da önemsemedim. Her hocanın farklı istekleri oluyor. Bu sene hocamızın istekleri benim oyunuma daha uygun. İnşallah böyle devam ederim.Gruptaki en önemli maçlarımızdan biri. Rakipte de bizde de eksikler var. Aramızda Almanya‘da olmak istediğimizi konuşuyoruz çünkü bu kadro orada olmayı hak ediyor. Önümüzdeki 3 maçtan en iyi sonuç alıp orada olacağımızı düşünüyorum.Hırvatistan’ı ilk maçtan da tanıyoruz. Hocamızın da bize anlattıkları var. Çok önemli oyuncuları var ancak özellikle bir isime odaklanmıyoruz.