Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜ’NDEN SACHA BOEY YANITI

Milli Takım yeni Teknik

Milli Takım yeni Teknik Direktörü Vincenzo Montella’dan Galatasaray’ın yıldızı olan Sacha Boey açıklaması geldi.Milli takım basın toplantısında Milli takım Teknik adamı’na Sacha Boey’in Milli takımda oynama ihtimali soruldu.

Teknik Adamın Basın Açıklaması:

” 3 günde bir maç oynanan bir dönemden geçiyor futbolcular.Halen futbolcularımızı çok iyi tanımadığım için onlarla bir bir konuşarak durumlarını öğrenmeye çalışıyorum.Ona göre bir değerlendirme yapacağım.Çünkü Letonya maçımız çok önemli.

Çok farklı bir maça çıkacağız .Letonya’da çok genç bir takım.Fiziksel geçecek bir maç olacak bizim için. Çok sabırlı ve hızlı top çevirmemiz gereken bir maç.Taraftarlarında desteğini bekliyoruz.

Yusuf Sarı’yı çok iyi tanıyorum .Bir haftadır antrenmana çıkmadı.Bugün antrenmana çıkacak ve durumuna göre karar vereceğiz.

 

 

Sacha Boey vatandaşlığa geçerse Milli takıma alırmısınız ? Sorusuna Teknik Adam’ın cevabı;

”Ben hep gerçekleri, olan şeyleri konuşmayı severim.Sacha Boey iyi bir futbolcu ama bildiğim kadarıyla FİFA kuralları gereği bir futbolcunun kimlik değiştire bilmesi için en az 5 sene o Ülke’de oynaması gerekiyor.Sacha Boey 2 senedir Türkiye’de. Zamanı gelince değerlendirme yaparız.”iafadelerini kullandı.