Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mehmet Büyükekşi’den Halil Umut Meler Saldırısıyla İlgili Sert Açıklamalar!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’den,  Halil Umut Melere yumruklu saldırı sonrası sert açıklamalar geldi.

TFF Başkanı’nın Açıklamaları

”Değerli arkadaşlar.

Dün akşam oynanan Ankaragücü – Çaykur Rizespor arasında oynan Süper Lig maçı sonrası kendini bilmez caniler tarafından FİFA kokart’lı hakemimiz Halil Umut Meler çok ve insanlık dışı saldırıya uğramıştır. Bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz!  Halil Umut Meler’in sağlık durumunu yakından takip ediyoruz. Değerli hakemimize acil şifalar diliyoruz.

Yönetim Kurulumuzla uzun bir taoplantı gerçekleştirdik. MHK Başkanımız şuanda yanımızda. Bugün bu alçak saldırıyı yapanlar sadece Halil Umut Melere yapmadılar! Bugün bu insanlık dışı alçak saldırı Türk futbolu’nun tüm paydaşlarına yapılmıştır. Bugüne kadar hakemleri hedef göstererek, hakemlere yönelik suça teşfik eden herkes bu aşağılık suçun suç ortağıdır. Kulüp Başkanlarının, yöneticilerinin, teknik direktörlerinin, futbolcuların ve televizyonda yorumculuk yapan hakem yorumcularının hakemleri hedef gösteren ve özellikle hakemleri kamuoyunun önüne atan bütün bu alçak saldırıya zemin hazırlayan müsepbibidirler.

Yıllar önce olmuş olayları, sanki bugün olmuş gibi tekrar tekrar olayları gündeme getirerek özellikle hakem olaylarını, herkes bu çirkinliğin sorumlusudur. 3 yıl önce, 4 yıl önce , 10 yıl önce, 12 yıl önce, olan olayları sanki bugün olmuş gibi hakemlerle ilgili olaylar, kulüb başkanları tarafından, sosyal medya tarafından gündeme getiriliyor arkadaşlar.

Bu insanlık dışı saldırının, sorumlularının ve azmetricilerinin hakkında, Devletimiz ve eş güdümlü olarak hak ettikleri tüm cezayı işlemler uygulanmaya başlanmıştır. Sorumlu kulüp ve kulüp yöneticileri Halil Umut Meler’e  yapan saldırıda bundanda tüm suçlular en ağır şekilde cezalandırılacaklardır. Aynı şekilde buna sebeb olan kulüpte ve Türkiye Futbol Federasyonu olarak acil bu saate kadar toplantımızı gerçekleştirdik ve tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik. Hepinize bu saate kadar beklediğiniz için teşekkür ediyorum ama bu yapılan saldırı Türk futbolu’nun adına maalesef  çok şansız ve utanç gecesidir.

Utanç dolu bir yumruk atıldı. Çok sert bir karar alacağız. Bu olaya karışan herkes bunun bedelini ödeyecek.” ifadelerini kullandı.