Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Manchester City 2023 Dünya Kulüpler Şampiyonu Oldu!

Suudi Arabistan’ın ev sahipliği

Suudi Arabistan’ın ev sahipliği yaptığı FIFA 2023 Dünya Kulüpler Finali’nde Manchester City – Fluminense karşı karşıya geldi. mücadeleyi İngiliz ekibi 4-0’lık skorla kazandı ve FIFA 2023 Dünya kulüpler Şampiyonu oldu.

Suudi Arabistan’ın ev sahipliği yaptı FIFA 2023 Dünya Kulüpler kupanı2nın Finali’nde Manchester City ve Fluminense karşı karşıya geldi. Mücadeleyi kazanan İngiliz devi Manchester City oldu ve kupayı müzesine götürdü.

Organizasyon’un Finali’nde Manchester City ve Fluminense karşı karşıya geldi. Kral Abdullah Spor Kenti Stadı’nda Manchester City 4-0 kazanmayı başardı.

Mücadelenin 40. saniyesinde Arjantinli yıldız Julian Alvarez topu ağlara yolladı. 20. dakikada ise Nino topu kendi ağlarına attı ve ilk yarı sonuçu 2-0 bitti.

Maçın ikinci yarısında ise 73. dakikada City2nin genç yeteneği Foden skoru 3-0’a getirdi. Maçın 88. dakikasında Arjantinli yıldız Alvarez birkez daha sahneye çıkarak mücadelinin son golünü attı ve böylelikle Manchester City maçı 4-0 kazandı. Böylelikle kupanın sahibi oldu.

Manchester City 2023 yılında Premier Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi, İngiltere Federasyon Kupası , UEFA Süper Kupa ve FIFA Dünya Kulüpler Kupasıyla noktaladı.