Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Mahzen-12 Operasyonlarında 3 Ayrı Suç Örgütü Çökertildi!

Van, Kırklareli ve Gaziantep merkezli 4 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-12” operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu 22 organize suç örgütü üyesi yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya “Suçtan kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütü ve çetelere göz açtırmayacağız” diyerek başladığı sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, 4 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-12” operasyonları düzenlendiğini açıkladı.

3 AYRI ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTİLDİ

Operasyonlarda Van’da Seyithan Durdu’nun (Düzensiz göçmen kaçakçısı organize suç örgütü), Gaziantep’te Abdulmütalip Kurtoğlu’nun (Nitelikli dolandırıcılık organize suç örgütü), Kırklareli’nde Doğan Sabuncu’nun (Nitelikli dolandırıcı organize suç örgütü) elebaşılığını yaptığı 3 ayı organize suç örgütü çökertildi.

Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 22 şüpheli yakalandı.

ÇOK MİKTARDA ALTIN, DÖVİZ VE TÜRK LİRASINA EL KONULDU

Operasyonlar sonucu çok sayıda dijital materyale ve suçta elde edildiği değerlendirilen çok miktarda altın, döviz ve Türk Lirasına el konuldu.

Bakan Yerlikaya, “Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve operasyonlar gerçekleştiren kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” dedi.

DİĞER VİDEOLAR