Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MadBet TV – Kopenhag – Galatasaray Maçını Canlı İzleme!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 6.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 6. ve son grup mücadeleleri bugün başlıyor. Temsilcimiz Galatasaray bu akşam Danimarka’da kritik müsabakaya çıkıyor. Sarı-Kırmızılı ekip bugünkü müsabakayı kazandığı takdirde adını bir üst tura yazdırmayı başaracak. Peki Kopenhag – Galatasaray maçı hangi kanalda? Kopenhag – Galatasaray maçı ne zaman? Kopenhag – Galatasaray maçını nereden izleyebiliri? İşte tüm detaylar…

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray Danimarka’da kıritik maçlarından birtanesine çıkıyor. Galatasaray bu mücadeleyi kazandığı takdir’de adını bir üst tura yazdırmaya hak kazanacak. İşte mücadeleye dair herşey..

Kopenhag – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde A grubu 6. haftada karşılaşacak olan Kopenhag – Galatasaray müsabakası EXXEN ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Kopenhag – Galatasaray Maçı Ne Zaman?

Kopenhag – Galatasaray müsabakası bu akşam TSİ 23.00‘da Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da bulunan Parken Stadyumu’nda oynanacak.

KOPENHAG-GALATASARAY MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

UEFA Şampiyonlar Ligi A grubundaki temsilcimiz Galatasaray’ın grubundaki son maçını Kopenhag deplasmanında oynayacak. Bu mücadeleyi İtalya Futbol Federasyonu’ndan Daniele Orsato yönetecek. Orsato’nun yardımcıları ise Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Michael Fabbri olacak. Müsabakanın VAR hakemi ise Massimiliano Irrati olacak.

Muhtemel 11’ler

KOPENHAG

  • Grabara, Jelert, Vavro, Boilesen, Diks, Falk, Lerager, Goncalves, Bardghji, Elyounoussi, Claesson

GALATASARAY

  • Muslera, Boey, Sanches, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kaan, Ziyech, Kerem, Zaha, Icardi

Kopenhag – Galatasaray maçını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justtv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak siteler üzerinden izlemeyiniz.