Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ludogorets Teknik Direktöründen Fenerbahçe Değerlendirmesi

UEFA Konferans Ligi 4.grup

UEFA Konferans Ligi 4.grup eleme müsabakaları Yarın başlayacak. Temsilcimiz Fenerbahçe’nin karşılaşacağı Ludogorets ekibinin Teknik Adamı  Georgi Dermendzhiev maçtan önce değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe Klas Bir Takım 

Lodogorets Arena’da düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan 68 yaşındaki Teknik Adam , ” Fenerbahçe çok klas oyunculara sahip güçlü bir takım. Bizim için onlarla oynamak büyük bir grur. Onlarla oynamak bizim klasımızı ölçmek için harika bir sınav. İstanbul’da sakatlık yaşayan bir stoper oyuncumuz var, o forma giyemeyecek. Kendisini korumak amaçlı oynatmayacağız. Her şeye rağmen biz bizim oyunumuzu oynayacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Fenerbahçe klas bir takım, şu anda grupta liderler. Biz em iyi oyunumuzu sergilemeye çalışacağız. Bu maç bizim gruptan çıkmak için son şansımız olabilir.” ifadelerine yer verdi.

Yarın Elimizden Geleni Yapacağız

Ludogorets’in tecrübeli oyuncusu Todor Nedelev  yaptığı açıklama, ” Yarın oyunda olup olmayacağıma hoca karar verecek Ben kendimi yüz yüze hazır hissediyorum. İstanbul’da pozisyonlar yakaladık. Yarın elimizden geleni yapacağız. Fenerbahçe’de çok iyi bir takım ama en iyi sonucu almaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.