Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lionel Messi’nin Dünya Kupası Hakkındaki Açıklaması!

Dünya yıldızı Lionel Messi,

Dünya yıldızı Lionel Messi, 2022’de Arjantin Milli Takımı ile Hollanda Milli takımının oynadığı mücadele hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Arjantin’li yıldız Lionel Messi 2022 yılında Arjantin’de Hollanda’ya karşı oynadığı 2022 Dünya Kupası mücadelesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Lionel Messi’nin Açıklamaları:

Kötü Zamanlar Geçirdim

” Dünya şampiyonu olacağımdan emindim. Tanrı’nın dünya şampiyonu olmamı istediğini biliyordum. Gerçekten kötü zamanlar geçirdim ama sonunda oldum. Tüm Arjantin halkının desteğini almak benim için bir zafer gibi. Bugün ülkenin en az yüzde 95’i beni seviyor.”

Işığı Vardı Parlıyordu

” Dünya Kupası2nı kazandıktan sonra Kupanın yanına gittiğimde ‘merhaba’ diye tekrarlamaya başladım. Onu ilk görüyordum. Işığı vardı, parlıyordu. Ona dokunabilmek çok güzeldi. Polonya maçında penaltı kaçırınca antrenmanlarda farklı şekilde şutlar denemeye başladım. Eski günlerdeki gibi kaleciyi izlemeye ve son ana kadar riske etmeye başladım. Rulli ve Armani’ye birçok penaltı attım, Martinez’e çok şut çekmedim.”

Hollanda Maçında Yaptığım Gol Sevincine Pişman Oldum

” İnsanların saha dışında konuşması beni rahatsız ediyor. Ben hiçbir zaman bunu yapmadım. Galiba van Gaal bunu bilerek yaptı. Bu tarz şeyleri sevmiyorum. Hollanda maçında yaptığım sevinçten sonra pişman oldum ve kendime ‘ne aptalsın’ dedim.”