Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kulüp Başkanlarından Halil Umut Meler’e Ziyaret!

Trendyol Süper Lig’in 15.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor mücadelesini yöneten Halil Umut Meler mücadelenin son düdüğünü çaldıktan sonra istifa eden Ankaragücü kulübü Başkanı Faruk Koca tarafından yumruklu saldırıya uğramıştı. Bunun hemen ardından hastaneye kaldırılan Halil Umut Meler’in tedavisi 2 gün hastanede sürdü ve dün taburcu oldu memleketi İzmire döndü. Kulüpler Birliği Başkanı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç , kulüp başkanlarıyla beraber Halil Umut Meler’e geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Fenerbahçe başkanı Ali Koç ve diğer kulüp başkanları sabah saatlerinde Halil Umut Meler’in kaldığı siteye geldiler ve Halil Umut Meler ve ailesi ile bir araya geldiler. Halil Umut Meler’e geçmiş olsun dilekleri ileten Ali Koç kısa süren basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ali Koç’un Açıklamaları

” Bu ziyaretin reklamı olmaz. Kendisine geçmiş olsun dedik, ailesiyle tanıştık. Halil Umut Meler’in her geçen gün sağlık durumu daha iyiye gidecektir. Hocamızın moralini iyi bulduk.” dedi.

Başkan Ali Koç, Halil Umut Meler’in müsabakalara çıkıp çıkmayacak sorusuna ise:” Bence zamanı gelince doğru kararı verecektir. Kolay değil, olayın ardından birkaç gün geçti. Bu işin ilacı da zaman. Eminim sağlıklı karar verecektir.” ifadelerini kullandı.