Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kulüb Logolarından Türk Bayrağı Kalkıyormu !

Eskişehir Demirspor Başkan’ı olan

Eskişehir Demirspor Başkan’ı olan Mehmet Ali Hünerlier, GSGM’nin kendilerine kulüp logosundan Türk bayrağının çıkarmalrını istediğini açıkladı. Başkan Mehmet Ali Hünerlier, Kasımpaşa, Beşiktaş ve Karşıyaka’nında kulüp logosunda Türk bayrağının olduğunu söyledi.

 

 

Eskişehir Demirspor Başkanı Mehmet Ali Hünerlier, Radyospor’a konuk oldu. Konuk olan Başkan Hünerlier Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün kulüplerin şirketlenmesinin ardından Eski Şehirspor’un logosundan Türk Bayrağının kaldırılmasını istediğini söledi.

Bu Konu Hakkında Açıklama Yapan Başkan Hünerlier : 

” Ancak kanun değişikliğiyle birlikte 7205 sayılı kanuna göre spor kulüplerinin dernek statüsünden çıkarılıp, şirketleşmesine karar verildi. Bunun dışında Milli takımlar haricinde logosunda Türk Bayrağı olan kulüplerin logosunun değiştirilmesi istendi.”

” 26 Ekim 2023 logo değişimi için son tarih olarak belirtildi. Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden konuyla ilgili bize bilgi geldi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile görüştüğümüzde bu takımlar içerisinde bizimle birlikte Beşiktaş, Kasımpaşa ve Karşıyaka gibi kulüplerin olduğu söylendi. Ankara Demirspor Kulübü olarak yeni logomuzu hazırladık ” ifadelerini kullandı.