Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konyaspor Dirk Kuyt’ı Gündeme Aldı !

Teknik Direktör arayışında olan Konyaspor acele etmeden arayışa devam ediyor. Gündemde bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen ve Teknik Direktör’lük kariyerinde ADO Den Haag’ı çalıştırmış Dirk Kuyt var.

Teknik Direktör arayışında olan

Trendyol Süper ekiplerinden Konyaspor gündeme Dirk Kuyt’ı aldı. Konsyaspor Başknı  Fatih Özgökçen‘den bu konu hakkında açıklama gedi.

Teknik Direktörlük konusunda acele etmeyen Konyaspor gündeme bir dönem Fenerbahçe forması giyen Dirk Kuyt’u gündemine aldı.

Açıklama Yapan Konyaspor Başkanı :

”Kuyt ile ilgili bazı tereddütlerimiz var. Alternatiflerden birisi ancak anlaşma yok. Kafamızdaki modeli nasıl Konyaspor’da uygularız onu düşünüyoruz. İsmi açıklanmayan başka bir alternatif daha var .” açıklamalarında bulundu.

 

Kuyt’un Teknik Direktörlük Kariyeri

Dirk Kuyt Fenerbahçe’de üç sezon forma giydi ve 37 gol atma  şansı buldu. Dirk Kuyt kariyerini Feyennoord’da sonlandırmış ve ülkesi Hollanda’da Teknik Direktör’lük kariyerine başlamıştı. İlk etapta Hollandalı yıldız Quick Boys takımında yardımcı antrenör olarak görev almış ve ardından Feyenoord U19 takımının başına geçmiştir. Son olarak Kuyt Hollanda 2.Lig ekiplerinden ADO Den Haag takımının başına geçerek çıktığı 17 karşılaşmada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak görevinin başından ayrılmıştır.