Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kerem Aktürkoğlu’ndan Açıklamalar!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu İtalyan Tuttomercato’ya röportaj verdi. İtalya’ya transfer olmaya sıcak baktığını söleyen oyuncu, Icardi ile beraber oynamaktan keyif aldığını belirtti.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Gruptan Çıkabilecek misiniz?

 

Tarihi bir adım atma şansımız var. Bu, kulüp ve taraftarlar için tarihi bir an. Kopenhag’la oynamak için sabırsızlanıyorum. Final maçı gibi olacak. Zor maç olacak çünkü zorlu bir takım olduklarını gösterdiler ama biz de güçlüyüz. Hem de çok.


Kariyerinde Daha İleri Bir Adım Atmaya Hazırmısın?

 

Zihinsel ve fiziksel olarak kendimi hazır hissediyorum. Son iki sezonda büyüdüm ve hala büyümeye devam ettiğimi hissediyorum. Dolayısıyla ever, kariyerimde bir adım atmaya hazırım.


İtalya Olabilirmi?

Kesinlikle ever. İtalya olağanüstü bir futbol, tarih ve gelenek ülkesi. Tutku dolu taraftarları, futbolun tarihini yazmış kulüpleri var. Serie A’da olağanüstü yetenekler ve çok yüksek bir seviye var. Şüphesiz büyüleyici bir lig ve orada oynamak hoşuma giderdi.


Hangi Formasyonda Oynamak Senin İçin Daha Uygun?

Ben çok yönlü bir oyuncuyum, bu da birden fazla taktiğe uyum sağlamamı ve farklı pozisyonları oynayabilmemi sağlıyor. Sol dış oynadım, sağ dış da oynadım. 10 numara olarak da oynayabiliyorum.

Icardi Gibi Denetimli ve Kaliteli Oyuncularla Oynamak Senin İçin Nekadar Önemli?

Mauro’nun olağanüstü bir etkisi oldu, o ve diğer büyük oyuncular, benim ve diğerlerinin yanı sıra tük kulübün gelişimini tevşik etti. Başkanın bu tür oyuncuları getirmesi bize inanılmaz bir destek verdi, ayrıca Mauro’nun varlığı sahada büyük işler yapabilme bilincine katkı sağlıyor.