Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kayserispor 4-3 kazandı ! Teknik Adam Recep Uçardan Açıklamalar !

Trendyol Süper Lig’de Kayserispor, Kasımpaşa deplasmanına konuk oldu. Mücadeleyi konuk takım Kayserispr 4-3’lük bir skorla kazanmayı başardı ve mücadeleden sonra yayıncı kuruluşa açıklamada bulunan Kayseri Teknik Direktörü Recep Uçar açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'de Kayserispor,

rendyol Süper Lig’de Kayserispor, Kasımpaşa deplasmanına konuk oldu. Mücadeleyi konuk takım Kayserispr 4-3’lük bir skorla kazanmayı başardı ve mücadeleden sonra  Kayseri Teknik Direktörü Recep Uçar yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig’de Kayserispor, Kasımpaşa’yı deplasmanda 4-3 mağlup etti ve böylelikle Kayserispor üst üste 4. galibiyetini almaya başardı. Mücadeleden sonra Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

 

Oyuncularımı Tebrik Ediyorum

”Son 4 maçımızı kazanmanın inanılmaz mutluluğunu yaşamaktayım. Bize gururu yaşatan oyuncularımı tebrik ediyorum. Bazı ilkleri barındıran bir galibiyet aldık. Şubat 2017’den sonra ilk kez üst üste 4 galibiyet alınan bir sezon. Bu, inanılmaz mutlu ediyor.”dedi.

İnanılmaz Güzel Bir Galibiyet Aldık

” Maça iyi başladık. İlk yarıyı 3-1 önde tamamladık. İkinci yarıda da amacımız önde kalmaktı. Jeanvier’yi oyuna alarak ortaları daha iyi savaunmayı düşündük. 60. dakikaya kadar skoru 4-1 götürebilsek daha farklı bir maç izleye bilecektik. Skorun 4-3’e gelmesi son bölümü zora soktu. inanılmaz güzel bir galibiyet aldık. Bu, bizi sıralamada çok iyi yerlere getiren değerli bir 3 puan. Taraftarımıza armağan olsun. Daha güzel günlere ulaşmak için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.