Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Justin TV – Sivasspor – Fenerbahçe Maçını Canlı İzleme !

Trendyol Süper lig’in 33. haftasında Fenerbahçe zorlu Sivasspor deplasmanına konuk oluyor. Şampiyonluk yolunda kritik haftalara gidilcikce sarı-lacivertli takım hata yapmak istemiyor. İsmail Kartal ve öğrencileri zorlu Sivas deplasmanında 3 puanı almak istiyor ve şampiyonluk yolunda averaj elde etmek istiyor. Peki Sivasspor – Fenerbahçe maçı ne zaman? Sivasspor – Fenerbahçe maçı saat kaçta? Sivasspor – Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Sivasspor – Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Sivasspor – Fenerbahçe maçını nereden canlı izleyebilirim?

Trendyol Süper lig'in 33.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında zorlu EMS Yapı Sivasspor deplasmanına konuk oluyor. Peki Sivasspor – Fenerbahçe maçı ne zaman? Sivasspor – Fenerbahçe maçı saat kaçta? Sivasspor – Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Sivasspor – Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Sivasspor – Fenerbahçe maçını nereden canlı izleyebilirim? İşte detaylar…

UEFA Konferans Ligi’nde çeyrek final rövanş maçında Yunan temsilcisi Olympiakos’a penaltılarda kaybeden ve Konferans ligi’nde elenen sarı-lacivertliler, bu akşam zorlu Sivasspor deplasmanında rakibi yenerek şampiyonluk yarışında Galatasaray ile yarışa devam etmek istiyor.

Trendyol Süper Lig’de oynadığı son 7 müsabakayı kazanan İsmail Kartal ve öğrenciler bu akşam bu seriyi devam ettirmek istiyor.

MUHTEMEL 11’LER

Sivasspor

Nikolic, Murat Paluli, Poungouras, Appindangoye, Camara, Uğur Çiftçi, Koita, İbrahim, Bartuğ Elmaz, Menig, Rey Manaj

Fenerbahçe

Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan, Szymanski, Tadic, Dzeko

FENERBAHÇE’DE TAM 4 EKSİK

Fenerbahçe bu akşam Sivasspor maçında tam 4 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertli takımda sakatlığı bulunan Jayden Oosterwolde bu müsabakada görev alamayacak.

Ayrıca Fenerbahçe’de Miha Zajc, Serdar Aziz ve Leonardo Bonucci Sivasspor kalifesinde yer almadı. Olympiakos müsabakasında hafif sakatlanan Radrigo Becao’nun durumuna ise maç saatinde karar verilecek.

SİVASSPOR – FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

Bugün BG Drup 4 Eylül Satdyumu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 20.00’de başlayacak. Bu zorlu mücadeleyi hakem Cihan Aydın yönetecek. Müsabaka beIN Sports 1’den canlı olarak yayınlanacak.

SİVASSPOR – FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!!!