Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Justin TV – Real Madrid – Cadiz Maçını Canlı İzleme!

İspanya La Liga’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile oynadıktan sonra açıklamalar yapan Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin açıklamalarından sonra tüm gözler Arda Güler’e çevrildi. Önümüzdeki hafta içi Bayern Münih’i konuk edecek olan Real Madrid’in rotasyonlu kadroyla sahada olması bekleniyor. Peki Real Madrid – Cadiz maçı ne zaman? Real Madrid – Cadiz maçı hangi kanalda? Real Madrid – Cadiz maçı saat kaçta? Real Madrid – Cadiz maçını hangi kanalda izleyebilirim?

İspanya La Liga'da heyecan

Arda Güler’in forma giydiği Real Madrid, La Liga’da ezeli rakibi ve en yakın takipçisi Barcelona’ya 11 puan fark attı. Ligin sona ermesine kısa bir süre kala şampiyonluğun en büyük adayı olan Real Madrid, hem lig’de hemde Şampiyonlar Ligi’nde kupa sahibi olmak istiyor. Peki Real Madrid – Cadiz maçı ne zaman? Real Madrid – Cadiz maçı hangi kanalda? Real Madrid – Cadiz maçı saat kaçta? Real Madrid – Cadiz maçını hangi kanalda izleyebilirim?

REAL MADRİD – CADİZ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!!!

REAL MADRİD -CADİZ MAÇI NE ZAMAN?

La Liga’da 34. haftada Real Madrid ve Cadiz karşı karşıya geliyor. Düşme hattında olan Cadiz zorlu rakibinden puan almak istiyor.

Real Madrid – Cadiz karşılaşması 4 Mayıs Cumartesi (bugün) saat 17.15’te başlayacak. Bu zorlu maç S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Geçtiğimiz hafta Real Sociedad karşılaşmasında maça ilk 11’de başlayan Arda Güler, maçın 29. dakikasında attığı gol ile takımına galibiyet golünü getirmişti.

Real Madrid teknik teknik direktörü Carlo Ancelotti, yapmış olduğu açıklamada Arda Güler’in Cadiz maçında ilk 11’de başlayacağını belirtti.

REAL MADRİD MUHTEMEL 11

Courtois, E. Militao, Nacho, Garcia, Vazquez, Ceballos, Modric, Camavinga, Arda, Joselu, Diaz