Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Justin TV – Karagümrük – Fenerbahçe Maçını Canlı İzleme !

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında şampiyonluk yarışını devam ettiren Fenerbahçe zorlu Fatih Karagümrük maçına çıkıyor. UEFA Konferans Ligi’nde istediği sonucu alamayan İsmal Kartal ve öğrencileri şampiyonluk yoluna odaklanmış durumda. Peki Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçı ne zaman? Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçı saat kaçta? Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçı hangi kanalda ? Nereden canlı izleyebirim…

Trendyol Süper Lig'in 32.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında şampiyonluk yarışını devam ettiren Fenerbahçe zorlu Fatih Karagümrük maçına çıkıyor. UEFA Konferans Ligi’nde istediği sonucu alamayan İsmal Kartal ve öğrencileri şampiyonluk yoluna odaklanmış durumda. Peki Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçı ne zaman? Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçı saat kaçta? Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçı hangi kanalda ? Nereden canlı izleyebirim. İşte karşılaşma hakkında tüm detaylar…

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, Fatih Karagümrük deplasmanına konuk oluyor. İstanbul ekibi Fatih Karagümrük zorlu rakibi Fenerbahçe karşısında puan almayı hedefliyor. Şampiyonluk yarışında İsmail Kartal ve öğrencileri bu maçı kazanıp avantajını korumak istyor.

FATİH KARAGÜMRÜK – FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe zorlu rakibi Karagümrük’e konuk oluyor. Fatih Karagümrük – Fenerbahçe karşılaşması 14 Nisan Pazar (bugün) 19.00’da başlayacak. Bu zorlu müsabaka beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 KARAGÜMRÜK – FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!!!

FENERBAHÇE’DE 5 EKSİK

Fenerbahçe’de tedavileri devam eden Oosterwolde, Mert Hakan Yandaş ve Cengiz Ünder’in yanı sıra sarı kart cezaları olan Szymanski ve İrfan Can Eğribayat Karagümrük maçında forma giyemecek.

MUHTEMEL 11

FENERBAHÇE: Livakovic, Osayi, Çağlar, Becao, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Zajc, Tadic, Dzeko