Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Justin TV Fulham – Manchester City Maçını Canlı İzleme!

İngiltere Premier Lig’de 37. hafta heyecanı başlıyor. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, zorlu Fulham deplasmanında 3 puan arayacak. Maç eksiğiyle lider Arsenal’ın 2 puan gerisinde olan Manchester City, Fulham deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor. Fulham ise ligin bitimine kısa süre kala 44 puanla orta sıralarda yer alıyor. Peki Fulham – Manchester City maçı ne zaman? Fulham – Manchester City maçı saat kaçta? Fulham – Manchester City maçı hangi kanalda? Fulham – Manchester City maçını nereden izleyebilirim?

İngiltere Premier Lig'de 37.

Bu sezonda Premier Lig’de şampiyonluk hedefleyen Pep Guardiola ve öğrencileri, Fulham deplasmanında 3 puanı almak istiyor. Guardiola’nın Manchester City’si ligde geride kalan haflarda 25 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Ev sahibi Fulham ise geride kalan haftalarda 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 mağlubiyet aldı. Şuana kadar 44 puan toplayan Fulham, Manchester City karşısında puan ve puanlarla ayrılmak istiyor. Peki Fulham – Manchester City maçı ne zaman? Fulham – Manchester City maçı saat kaçta? Fulham – Manchester City maçı hangi kanalda? Fulham – Manchester City maçını nereden izleyebilirim?

FULHAM-MANCHESTER CİTY MAÇI NE ZAMAN?

İngiltere Premier Lig’de 37. hafta maçları kaldığı yerden devam ediyor. Fulham ve Machester City 11 Mayıs Cumartesi ( bugün) saat 14.30’da başlayacak. Bu müsabaka beIN Sports 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

FULHAM-MANCHESTER CİTY MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!!!

CİTY’NİN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

Bir diğer şampiyon adayı Liverpool, kaybettiği puanlarla şampiyonluk yarışını Manchester City ve Arsenal’a bıraktı.

Maç eksikliği ile lider Arsenal’ın 1 puan gerisinde yer alan Manchester City, zorlu Fulham deplasmanında 3 puanı alarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor.

FULHAM SON DURUM

Premier Lig’de bu sezon Fulham oynadığı 36 maçtan 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 mağlubiyet aldı. Ayrıca Fulham 37. haftaya toplamış olduğu 44 puanla 13. sırada girdi.

MUHTEMEL 11’LER

Fulham

Leno, Diop, Bassey, Robinson, Castagne, Palhinha, Lukic, Iwobi, Andreas  Pereira, Willian, Muniz

Manchester City

Ederson, Akanji, Ake, Gvardiol, Walker, Rodri, Kovacic, Bernardo Silva, De   Bruyne, Foden, Haaland