Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da Muhteşem 100.Yıl Kutlaması !

Cumhuriyetimizin 100.yılına özel Ülkemizin

Cumhuriyetimizin 100.yılına özel Ülkemizin Tüm şehirlerinde çoşkulu kutlamalar ve törenler gerçekleştiriliyor. En gözde olan şehrimiz olan İstanbul’da Muazzam bir tören gerçekleştiriliyor.

Türkiye Donanması en büyük resmi geçidini sergilediği  İstanbul‘da  TCG Anadolu gemisi, töreni takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘a Çimariva selamı verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ında katıldığı İstanbul 100.Yıl töreninde SOLOTÜRK akıllarda sürekli kalacak bir gösteri sergiledi. Cumhuriyetin 100.yıl’ı için SOLOTÜRK ekipleri gökyüzüne 100 yazdılar .

 

Milli Savunma Bakanlığı’ndan Yapılan Açıklamada:

” Bu Çalan Deniz Kuvvetlerimizin geleneksel ”Vatan Düdüğü..” Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı için geçit törenine hazırlanan TCG ANADOLU, ”Vatan Düdüğünün” çalışmasıyla Sarayburnu’ndan avara etti.” açıklandı.

 

Türkiye Cumhuriyeti Recep Tayyip Erdoğan katıldığı yağlı boya resim sergisinde Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü kuruluş yıl dönümü için panoyu imzaladı.

Sosyal medya hesaplarından Erdoğan’ın panoyu imzalarak paylaşılan açıklamada : ‘‘ Cumhurbaşkanımız Recep Tyyip Erdoğan , Cumhuriyetimizin 100’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan panoyu imzaladı.” paylaşıldı.