Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da Meydana Gelen Yangında Ölenlerin 29 Kişinin Kimlikleri Belli Oldu

İstanbul Gayrettepe’de bulunan 16

İstanbul Gayrettepe’de bulunan 16 katlı binanın eksi 1 ve eksi 2. katında bulunan eğlence merkezinde tadilat esnasında yangın çıktı. Yangında 29 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. İşletme müdürü ve iş yerinin ortaklarının da aralarında bulunduğu 9 şüpheli gözaltına alındı.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Yapılan otopsi işlemlerinin ardından yangında ölenlerin kimlikleri belli oldu. Üzerinde kimlik çıkmayan, yabancı uyruklu olduğu tespit edilen bir kişi dışında hayatını kaybedenlerin isimleri şu şekilde;

Ahmet Uzun (36), Ahmet Sever (52), Atanur Aladağ (43), Alparslan Salih Derelioğlu (64), Barış Güngör (21), Fahrettin Korkut (42), Emrah Demiroğlu (40),  Gökhan Yıldırım (37), Mehmet Okumuş (39), Kadir Orhanoğlu (41), Özkan Baş (45), Adem Özçelik (50), Sinan Yılmaz (55), Ahmet Kartal (25), Akın Kıhli (369, Ahmet Mehduş (28), Binali Çayır, Efe Demir (17), Cengiz Aksoy (47), Gökhan Akbulut (40), Gökhan Tevlek (47), Hüseyin Ak (21), Ramazan Altan (43), Muhammet Ali Yıldırım (43), Shir Agra Bigzade, Yılmaz Kıhli (59), Şivan Dolu (44)

İŞ GÖRÜŞMESİNE GELENLER DE VARDI

Tadilatının tamamlanmasından sonra yapılacak açılışla da hazırlık yapan mekana DJ, güvenlik, aşçı gibi yeni personel alımı da yapıldığı öğrenildi. Hayatını kaybedenler arasında bu iş görüşmelesine gelenler ve mekan çalışanlarının da olduğu belirtildi.