Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsrail’in Gazze’de Vurduğu Şifa Hastanesinde Kaç Hasta Var?

İsrail, Gazze’de bulunan Şifa

İsrail, Gazze’de bulunan Şifa Hastanesini taciz etmeye devam ediyor. Hastane’nin Genel Müdürü Muhammed Zakut, “Şifa Hastanesi’ndeki felaket durumu nedeniyle 36 sı çocuk 650 hasta ve yaralının hayatı tehlikede” dedi.

İsrail-Gazze arasındaki çatışmalar 7 Ekim’den beri devam ederken İsrail, Gazze şeridinde bulunan Şifa Hastanesini çevresini vurarak taciz etmeye devam ediyor.

 

Olaylarla ilgili açıklama yapan Hastane’nin Genel Müdürü Muhammed Zakut yaptığı açıklamada, “Şifa Hastanesi’ndeki felaket durumu nedeniyle 36’sı çocuk 650 hasta ve yaralının hayatı tehlikede.

 

“HASTA VE YARALILAR İÇİN AMBULANS GÖNDERİLMESİNİ TALEP EDİYORUZ”

Şifa Hastanesi yerleşkesi ve muhitinde güvenli bir yer yok, oradaki şehitlerin cenazelerine ulaşmanın da imkanı yok. Şifa Hastanesi yerleşkesindeki yaklaşık 1500 göçmenin hayatı da tehlike altında. Mısır’dan acil olarak  Şifa Hastanesi yerleşkesindeki hasta ve yaralılar için ambulanslar göndermesini talep ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Zakut, Gazze’deki Rantisi Çocuk Hastanesi’nin zorla tahliye edilmesi nedeniyle çocukların hayatının tehdit altında olduğunu aktardı.