Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal: ”Pazar Günü Şampiyon Biziz!”

Fenerbahçe’nin deneyimli teknik direktörü İsmail Kartal, şampiyonluk hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin deneyimli  teknik

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi.

Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, pazar günü şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi.

”PAZAR GÜNÜ ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Trendyol Süper Lig’in son haftasında İstanbulspor ile karşılaşaklarını ve şampiyonluk inançlarını koruduklarını belirten deneyimli teknik direktör: ”Son maçımıza çıkacağız. Takım olarak kazanmak istiyoruz. Hiçbir zaman inancımı kaybetmedim. Allah’ın izniyle pazar günü şampiyon olacağımıza inanıyorum. Maçımıza tüm taraftarlarımızı bekliyorum. Onlarla her zaman ‘bu takıma, bu oyunculara güvenin” dedim. Şu ana kadar taraftarlarımızı, camiamızı mahcup etmediğimizi düşünüyorum. Dış etkenler yüzünden gerideyiz. Hafta sonu her şey lehimize dönebilir. Ben şampiyonluk ümidiyle yaşıyorum.’‘ sözlerini sarf etti.

”KONYA’DA BİZDE PUAN KAYBETTİK”

Konyaspor deplasmanında kendilerninde puan kaybettiğini ve bunu Galatasaray’ın da yaşayabileceğini vurgulan İsmail Kartal; ‘‘Galatasaray, Konya deplasmanında oynadığı son maçı kaybetti. Birinde ben vardım. Biz nasıl Konya’da puan kaybettiysek, onlar da aynısını yaşayabilir. Biz Konya maçında büyük hasar aldık. 11 pozisyona girdik, bunların 8 tanesi yüzde yüz gol pozisyonu. Bazen olmayınca olmuyor. İlk maç onlara karşı yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik.” ifadelerini kullandı.