Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal Mücadeleyi Değerlendirdi!

UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz

UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz dün akşam konuk ettiği Spartak Trnava’yı 4 – 0 mağlup etti. mücadeleden sonra Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal mücadeleyi değerlendirdi.

Konferans Ligi’nde mücadele eden ve Gruptan lider çıkan Fenerbahçe, grubun son maçında Spartak Trnava’yı konuk etti. Temsilcimiz Fenerbahçe mücadeleyi 4 – 0 kazanmayı başardı ve müsabaka’dan sonra Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Son 16’ya Kaldık

” Bugünkü maçı kazandığımız zaman gruptan çıkacağımızı biliyorduk. Biz buradan lider çıkmak istiyoruz dedik. 2 mağlubiyet aldık. Bugün ideal 11’imize yakın kadroyla çıktık. 4 – 0 kazandık, daha farklı da kazanabilirdik. Lider çıkmasını bildik. Bugün mutluyuz. Taraftar çok güzel destek verdi. Son 16’ya kaldık. Şubat ayı boş geçecek ve ilk maçımıza mart ayında çıkacağız. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz demiştik. Son 16’ya kaldık. Final oynamak hatta kupayı da kazanmak istiyoruz.” dedi.

Onu Bir Kez Daha Tebrik Ederim

” Ferdi, bu akşam da çok güzel performans ortaya koydu. Sürekli kendisini geliştiriyor. Hem kendisine hem takıma faydası oluyor. Onu da bir kez daha tebrik ederim.” açıklamasında bulundu.