Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal Adana Demirspor Maçı Öncesi: ”Kim Olduğunuzu Gösterin”

Fenerbahçe’de olağanüstü kongre yokcasına Adana Demirspor karşılaşmasına hazırlanan sarı-lacivertli takım, bugün Adana Demirspor’u Kadıköy’de konuk edecek. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal parolayı ‘zafer’ olarak değerlendirdi.

Fenerbahçe'de olağanüstü kongre yokcasına

Son olarak Trendyol Süper Lig’de milli araya Trabzonspor maçı ile giren Fenerbahçe bu akşam Adana Demirspor’u konuk ediyor. Kulüpte yaşanan olağanüstü genel kurul’u yok sayarmışcasına Adana Demirspor müsabakasına hazırlanan Fenerbahçe’de tek hedef 3 puan. Ayrıca Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal parolayı ”zafer” olarak belirledi.

İSMAİL KARTAL’IN AÇIKLAMALARI

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, dün antrenmanda öğrencilerine şu ifadelerle seslendi:” Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Son yaşadıklarımız ortada. Bütün herkes bize karşı cephe almış durumda. Bizi aşağıya çekmek isteyenlere cevabımız en iyi sahada vereceğiz. Bu yaşadıklarımızı unutmayın ama düdük çalındığında sadece sahaya odaklanın . Taraftarımıza, camiamıza güzel bir galibiyet hediye edelim. Fenerbahçe’nin kim olduğunu herkese gösterelim.’‘ şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE MUHTEMEL 11

Livakovic, Mert Müldür, Becao, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Mert Hakan, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko