Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞKUR KURA/ Sağlık Bakanlığı 8 Bin İşçi Kura Çekimi Ne Zaman?

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimini İŞKUR üzerinden yapıyor. Sağlık Bakanlığı’na farklı branşlarda görevlendirmek üzere işçi alımı başvuruları alınmıştı. İlanlara başvuran adaylar arasında kura çekimi gerçekleştiriliyor. Peki, 2024 Sağlık Bakanlığı işçi alımı ve kura çekimi hangi kanalda, sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

Sağlık Bakanlığı 8 bin

Türkiye Sağlık Bakanlığı işçi alımı yapmaya devam ediyor. Birbirinden farklı branşlarda olmak üzere toplamda 8 bin işçi alımı yapılıyıor. Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden kabul edildi ve gözler kura çekimine kenetlendi. İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı…

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ HANGİ KANALDA?

Sağlık Bakanlığı’na farklı branşlarda alınacak 8 işçi alımı başvuruları geçtiğimiz günlerde alınmıştı. İşçi alımı için mülakat yapılmayacak. Adaylar arasında kura çekimi 3-4 Nisan 2024 tarihinde Ankara’da saat 09.00 – 18.00 arasında yapılacak. Kura çekimi Youtube  hesabından canlı olarak yayınlanacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Gerçekleşecek kura çekimi sonuçlarının ise çekilişin yapıldığı 3-4 Nisan günlerinde, kuranın hemen ardından açıklanması bekleniyor. Kura sonuçları ise https://yhgm.saglik.gov.tr/internet adresinden yayınlanacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamasında: ”İş-Kur’a yapılan başvurular arasından kura ile 8 bin işçi alımı yapacağız. Çok kısa süre içerisinde Bakanlığımız merkezinde noter huzurunda ve YouTube üzerinden canlı yayınla kura çekişilişini gerçekleştireceğiz. Kura çekilişinin ardından, mülakat olmadan, yakın zamanda yerleştirme işlemlerini tamamalayacağız.” sözlerini sarf etti.