Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Igor Tudor Napoli Yolunda !

İtalya Seria A ekiplerinden

İtalya Seria A ekiplerinden Napoli teknik direktörü olan Rudi Garcia’nın görevine son verileceği ve yerine Igor Tudor’un getirileceği aktarıldı.

İtalya Seia A ekiplerinden Napoli’den bir ayrılık haberi geldi. Napoli ekibi  teknik direktör Rudi Garcia ile yollarını ayırıyor. Alınan bilgilere göre Igor Tudor’un göreve getirilmesi bekleniyor.

Napoli’de Igor Tudor Gelişmesi

Corriere dello Sport’un haberine göre, Napoli ekibinin, Rudi Garcia ile kısa süre içerisinde yollarını ayırması bekleniyor ve yerine Teknik Direktörlük koltuğuna Igor Tudor’un getirileceği aktarıldı.

Anlaşma Sağlandı

İtalya Seria A ekiplerinden Napoli’nin Igor Tudor’la 1 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi. Son Seria A şampiyonu olan Napoli bu sezon Lig’de 12 haftada 21 puan alarak 4.sırada bulunuyor.

Igor Tudor Kimdir ?

Tudor 16 Nisan 1978 tarihinde Split’e dünyaya geldi. Igor Tudor 1995 yılında Hajduk Split’e stoper mevkinde görev alıyordu. Tudor 58 maçta 5 gole imza attı. 1998 yılında İtalya Seria A takımlarından olan Juventus’un dikkatini çekerek o yıl içerisinde Juventus’a transfer oldu.

Tudor, 2004 yılının başlarında Siena’ya kiralık olarak gitti. 2006 tekrardan Juventus ekibine döndü. Juventus’tan başladığı takım Hajduk Split’e dönerek orada kariyerini noktaladı.

2013-2015 yılları arasında Hajduk Split, 2015-2016 yılları arasında da PAOK teknik direktörlüğü yaptı. 2016-2017 sezonu öncesinde Kardemir Karabükspor ile anlaşmaya sağladı.

2016-17 sezonunun 20. haftasında lig devam ederken Galatasaray ile anlaştı.
Son olarak Türkiye’de 2017-18 seszonlarında Lig’in 16.haftasında Galatasaray’ın başındayken Yeni Malatyaspor’a 2-1 yenilince Galatasaray yönetimi tarafından kovuldu.