Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hentbol Hakemleri Halil Umut Meler’e Destek Verdi!

Bu haberin fotoğrafı yok

MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçında, Ankaragücü kulüp başkanı müsabakanın hakemi Halil Umut Meler’e saldırdı. Futbol çephesinden bu saldırıya tepkiler yükseliyor. Son olarak Hentbol Hakemleri Halil Umut Meler’e destek olmak için Hentbol müsabakaları saldırıya tepki olarak 10 dakika geç başlatılacak.

Türkiye Hentbol Federasyonu’nun Yaptığı Aıklama

” Spronun ruhuna ve fair play’e aykırı bu tarz olayların kabul edilemez olduğunu yineliyor, karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler2e yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz.

Meler’e acil şifalar diliyor, en kısa sürede iyileşmesine tamenni ediyoruz. Nedeni ne olursa olsun ve her kimden gelirse gelsin tereddütsüz karşı olduğumuz şiddet, spor alanlarında ivedilikle son bulmalıdır. Türk sporunun tüm paydaşlarının, sporda şiddete karşı birlikte duruş sergilemesi gerekmektedir.”

THF Yönetim Kurulu Acil Toplantı Düzenledi

THF Yönetim Kurulu acil toplantı düzenledi ve bu toplantıda yapılan açıklamada,” Aldığımız kararla bu hafta oynanacak tüm HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası ile tüm deplasmanlı hentbol ligi maçlarında hakemler siyah kol bandı takacak ve takımlarımız sahaya ‘Sporda Şiddete Yer Yok2 yazılı pankartla çıkacak.” ifadeleri kullanıldı.