Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor Yardımcı Antrenöründen Açıklamalar!

Trendyol Süper Lig’in 14.haftasında

Trendyol Süper Lig’in 14.haftasında Hatayspor Mersin Stadyumu’na Antalyaspor2u konuk etti. Mücadele 3-3 eşitlikle bitti.

Mücadelenin son düdüğü çaldığında Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel mücadele içindeki pozisyonlara sert bir şekilde itiraz ettiği için kırmızı kart görmüştü.

Bunun üzerine basın açıklamasına çıkmayan Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel yardımcı antrenörü Gökhan Kağıtçıoğlu’nu açıklamaya çıkarttı.

Kağıtçıoğlu üzgün olduklarını  belirtti ve diğer hafta oynadıkları gibi dinamik olduklarını ifade etti.

Gökhan Kağıtçıoğlu’nun Konuşması

” Lig başladığından beri ne biz ne de yönetim hakemler ve saha dışı olaylar hakkında çok fazla enerjimizi harcamadık çünkü zaten çok fazla göçebe hayat yaşadık. Enerjimizi takımımıza aktarmak istiyoruz ama maalesef bugün maçın başından sonuna kadar bütün takdir haklarını rakip takımdan yana kullanan hakem üçlüsü vardı.” dedi.

Gökhan Kağıtçıoğlu son dakika hakemin köşe vuruşunu kullandırtmadıklarını belirterek ,” Çok üzgünüz. Kazanmayı çok fazla hak ettiğimiz bir geceydi. Bütün iç saha maçlarımız gibi çoşkulu, iyi oynadık. Şansız goller yedik.” ifadelerini kullandı.