Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasan Arat’tan Teknik Direktör ve Transfer Açıklamaları!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat,

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Beşiktaş’ın gündeminde olan teknik direktör ve transfer’ler hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın yeni başkanı Hasan Arat, Turkuvaz Medya Spor Zirvesi’nde, Beşiktaş hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Hasan Arat’ın Açıklamaları

” Bizim kendi ifademiz olmadan ortaya çıkan isimlerin konuşulmasına çok itibar etmemek lazım. Haklı olarak birçok alternatifi konuşuyor medya.

Görüştüğümüz hocalar var. Çok kısa sürede açıklanacaktır. Bu bilgiyi bizden duymanız gerekiyor. Yakındır, çok uzak değil, yakın zamanda bir açıklama yapılacaktır.” dedi.

Rıza Çamlımbay hakkında konuşan Arat; ” Rıza Hocamız kıymetlidir, efsanemizdir, unutulmaz kaptanımızdır. Beşiktaş, Rıza Hoca’yı tartışmaz. Perfonel bir ayrılıktır. Gönülde ayrılık mümkün değildir. Bu geçici bir ayrılıktır.” ifadelerini kullandı.

Hasan Arat’ın Transfer Açıklamaları

” Transfer haberleri de çok normal. Birçok oyuncu gündemde. Bütün bunlar, transfer tarihi başlar başlamaz duyacaksınız. Çok önemli sakatlarımız var. Onları rehabilite etme imkanımız var. Antrenörümüz olacak. Antrenörün belirlenmesiyle birlikte hareket planı yerine getirilecektir. Beşiktaş’ın geçici sıkıntısı bir gerçektir ama Beşiktaş bu sıkıntıların altından çabuk kalkacaktır. Camiamız, bu sıkıntıların üstünden gelecektir.” dedi.

Bu Sporcularımızla Çalışmaya Devam Edeceğiz

” Bu sporcular, kontratlı sporcularımız. Antrenörümüz gelince bu kararı değerlendirecektir. Bu sporcularla çalışmaya devam edeceğiz. Kararı, yeni gelen antrenörümüz verecktir. Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar çok ciddi çalışmalar yapıyor. Sakat ve dışarıda antrenman yapan oyuncularımızın dönmesini yeni antrenörümüz verecektir. Antrenörümüz belli olur olmaz kararı en kısa sürede bildireceğiz.” şeklinde konuştu.