Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halil Umut Meler’e Saldıran Faruk Koca’nın Savunması!

Trendyol Süper Lig’in 15.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü -Çaykur Rizespor’u konuk etti. Mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı. mücadelenin hakemi Halil Umut Meler mücadelenin son düdüğünü çaldıktan kısa bir süre sonra saha giren MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın saldırısına maruz kaldı ve yere düştü. Bu olayın koridorda devam ettiği ifade edilirken, Başakn Faruk Koca’nın sarf ettiği sözler ortaya çıktı.

Süper Lig2in 15. haftasında MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçının ardından, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyla alakalı adli süreç devam edilirken, saha komiser raporuna ulaşıldı.

Buradan Çıkamayacaklar

Raporda olayın Stadyum’un koridorunda da devam ettiğini MKE Başkanı Faruk Koca’nın ” Buradan çıkamayacaklar” dediği öğrenildi.

Faruk Koca’nın Savunması

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca üstüne atılan suçları kabul etmediği ve şu açıklamalarda bulunmuştur:

” Hakemin verdiği yanlış kararlar ve tahrik edici davranışlarından dolayı bu olay gelişmiştir. Benim amacım hakeme sözlü tepki gösterip, yüzüne tükürmekti, bu esnada hakemin yüzüne bir tokat attım. Benim atmış olduğum tokat kırığa sebebiyet vermez. Benim atmış olduğum tokattan sonra hakem yaklaşık 5 – 10 saniye ayakta durdu. Daha sonra kendisini yere attı. Kalp rahatsızlığım bulunması sebebiyle de benim olay yerinden hemen uzaklaştırdılar. Ben bunun dışında gerçekleşen hiçbir olaydan haberdar değilim.”  ifadelerini kullandı.